Partneri

Proizvodnja visokokvalitetnih implantata i njima pridruženih instrumenata je važan element integriran u cijeli proces instrumentarije. Naši partneri u tom poslu su sve pravne i fizičke osobe koje rade na sustavnom unaprijeđenju kvalitete života. U Republici Hrvatskoj su to najvećim dijelom klinički centri , županijske bolnice i domovi zdravlja. Naš recept za uspjeh uključuje uspostavu komunikacije između razvojnog odjela te odjela proizvodnje kompanije sa priznatim kirurzima na području ortopedije i traumatologije u svrhu stvaranja učinkovitog i djelotvornog implantata. Blisko surađujemo sa više od 50 bolnica te preko 100 kirurga iz Hrvatske. Partnerstvo sa visoko priznatim i stručnim kirurzima omogućuje nam konstantno poboljšanje naših proizvoda.

U inozemstvu smo orjentirani na stvaranje široke mreže distributera po pojedinim zemljama i regijama. S obzirom na konsntantno širenje na druga tržišta , uvjek smo u potrazi za distribucijskim partnerima diljem svijeta. Ukoliko ste distributer medicisnke opreme i tražite tvrtku koja će vas opskrbljivati širokim rasponom kvalitetnih medicinskih proizvoda, preporučujemo da stupite u kontakt sa nama te da sagledamo mogućnost suradnje.

Također smo spremni i na suradnju sa drugim industrijama na području konstrukcije i proizvodnje medicinskih implantata te ostalih vrsta proizvoda. Sustav kvalitete i metodolgija proizvodnje koju primjenjujemo na svoje medicinske proizvode omogućuje nam da za naše partnere proizvedemo visoko kvalitetan proizvod sa pouzdanim rokom isporuke.