Misija i vizija

Poslovni koncept

Instrumentaria d.d. je proizvođač medicinske opreme sa 119 godina tradicije i s više od 50 stručno osposobljenih i educiranih zaposlenika. Jedini smo proizvođač i izvoznik ortopedskh, osteosinteskih implantata i medicinskih instrumenata u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe.

Proizvodi su u cijelosti izrađeni u našoj tvornici u Sesvetama, a društvo ima uspostavljene sustave kvalitete prema normi ISO 9001:2008, EN ISO 13485:2012, te Direktivi 93/42/EEC.

Danas smo usmjereni prema razvoju i proizvodnji rekonstrukcijskih implantata i proizvoda za osteosintezu, te ortopedskih implantata, pa tako Instrumentaria d.d. zauzima poziciju od strateške važnosti za proizvodnju personaliziranih implantata uz skraćeno vrijeme proizvodnje i plasiranja implantata na tržište u svrhu uspješnog i efikasnog liječenja pacijenata. Također, Instrumentaria d.d. svojom tehnologijom provodi procese kontrole kvalitete na razini svjetskih standarda.


Misija

Svojim tehnologijama i proizvodima omogućavamo našim korisnicima u Hrvatskoj te inozemstvu korištenje vještina inovativnog liječenja i operiranja, te doprinosimo promjeni života pacijenata omogućavajući im ponovnu pokretljivost. Zadovoljstvom medicinskog osoblja i pacijenata našim proizvodima, donosimo korist svojim dioničarima, zaposlenicima, liječničkoj struci i široj društvenoj zajednici Republike Hrvatske.

Vizija

Instrumentaria d.d. je lider u razvoju, proizvodnji standardnih i personaliziranih implantata u Republici Hrvatskoj, te Jugoistočnoj Europi. Potpuno je integrirana kompanija, koju vodi širenje u Hrvatskoj, te na globalnim tržištima kroz razvoj, proizvodnju i prodaju inovativnih traumatoloških i ortopedskih proizvoda i implantata s ciljem povećanja kvalitete života pacijenata.

Naše vrijednosti

Tradicija, postojanost, vjernost, fleksibilnost, upornost, hrabrost te otvorenost, vrijednosti su ugrađene u temelj budućnosti naše kompanije.