O Nama

Instrumentaria d.d. je proizvođač certificiran prema ISO 13485 i MDD 93/42 EEC i zapošljava više od 50 zaposlenika. Proizvodimo i prodajemo ortopedske implantate i instrumente diljem svijeta. Od osnutka tvrtke, predstavili smo velik broj proizvoda i nastojimo pronaći rješenja izazova s kojima se susreću današnji stručnjaci u području traumatologije i ortopedije.

Odlučili smo se za cijeli proizvodni ciklus u našim prostorima, od razvoja do proizvodnje, od oglašavanja do usluga nakon prodaje. Naš izbor tehnologije i bogato iskustvo omogućavaju nam daljnji razvoj i proizvodnju nekih od najboljih proizvoda na tržištu, proizvoda koji udovoljavaju najzahtjevnijim međunarodnim normama. Kontrola kvalitete u proizvodnji, stručni zaposlenici i bliska suradnja s priznatim, multidisciplinarnim stručnjacima su samo neke od značajki koje nam omogućavaju proizvodnju suvremenih medicinskih uređaja.

Naša misija odražava filozofiju koja nas vodi od samih početaka: pružiti liječnicima najbolji proizvod i najbolje rješenje za njihove pacijente, promicati kvalitetu i stvarati vrijednost za ljude.

Nadamo se da ćete uživati u učenju o nama i našoj predanosti u razvijanju medicinskih otkrića u ortopedskoj i traumatološkoj industriji.