(Hrvatski) Tim Instrumentarie d.d. na simpoziju „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgi?”

(Hrvatski) Tim Instrumentarie d.d. na simpoziju „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgi?”

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tim Instrumentarie d.d. sudjelovao je na simpoziju „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgi?” u Zagrebu u Hotel Antunović. Tim Instrumentarie d.d. sudjelovao je u Hotelu Antunović, Zagreb, 09.04.2011. na drugom simpoziju u organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion pod nazivom „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji? Kada je vrijeme za umjetni zglob? Na simpoziju su prezentirani najnovija dostignuća u zamjeni zgloba kuka i koljena. Ugradnja umjetnog zgloba kuka(artroplastika) jedno je od najvećih dostignuća u suvremenoj medicini,a rezlutati su predvidljivi i ponovljivi,te omogućuju sretniji život bez ograničenja i boli.Posljednjih nekoliko godina nove kiruške tehnike i novi implantati donose i nove spoznaje.Vrsta proteze kuka koja se ugrađuje individualno se prilagođava pacijentu i ovisi o životnoj dobi,uzroku oštećenja,stanju kuka i aktivnostima kojima se osoba želi baviti nakon operacije.Ugradnja proteze kuka vrlo je uspješna operacija,a komplikacije su rijetke. Posjećenost štanda Instrumentarie je bila velika kao i interes za naše najnovije implantate i mogućnosti kompanije. Prisustvovali su liječnici iz Hrvatske.

Share this post